צריבה בשתן לאחר יחסי מין

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

19/02/2012 | 23:33 | מאת: אנונימית

לאחר קיום יחסי מין תוך מס? שעות אני מרגישה צריבה בשתן. עשיתי בדיקת שתן והתרבית יצאה שלילית. מה זה יכול להיות? הייתי אצל גניקולוג הוא עשה בדיקה ואמר כי הכל תקין למעט פטריה קלה ויובש קל בנרתיק. הוא הציע טיפול מניעתי באמצעות אנטיביוטיקה אך אין לי דלקת אלא תחושת אי נוחות וצריבה בשתן. מה לעשות???

24/02/2012 | 13:43 | מאת:

לקחת טיפול אנטיביוטי של כדור אחד לפני וכדור אחד אחרי, אפילו אם את לא מרגישה צריבה לפני.