פין צורב

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

22/01/2012 | 14:14 | מאת: לבנת

היי, לאחרונה קיימית יחסי מין עם בן זוגי בפעם הראשונה ללא קונדום(לפני זה קיימנו יחסי מין פעמים רבות עם קונדום בלבד), יש לציין שהייתי ביום האחרון של המחזור והיה לי דימום חלש מאוד. שניה לפני שגמר הרגיש בן הזוג שלי צריבה חזרה מאוד בפין, כחצי שעה לאחר מכן כשאר נטל שתן צרב לו הפין בצורה בלתי נסבלת. אחרי זה התלונן על כאבים באזור. מה קרה שם?? אני בפאניקה, אני יודעת שעברתי בדיקות דם לפני שהסכמתי לקיים יחסי מין בלי הקונדום על מנת לוודא שהכל תקין מבחינת מחלות מין, וכמו כן ביצעתי בדיקת איידס , ביקרתי אצל הרופא נשים לאחרונה כי סבלתי מהפרשות והוא אמר לי שמדובר בפטרייה שכיחה, וקיבלתי טיפול . בן זוגי עשה בדיקת דם ולא הייתה בעיה ובנוסף עשה בדיקת שתן שהתןוצאה עוד לא הגיעה, מה שכן יש סממנים ברורים של דלקת בשתן ( צורך במתן שתן כל הזמן, צריבה) בנוסף סבל מחום והרגשה כללית לא טובה. שאלתי היא, האם ייתכן שהדלקת נגרמה בעקבות הפעם הזו שבה קיימנו יחסים(יש לציין שאני לא סובלת מדלקת בשתן) ? האם תתכן תגובה כ"כ מידיית למחלה או דלקת!?!?! והאם עליו לפנות לאורולוג או לראות איך הטיפול האנטיביוטי ישפיע קודם?

22/01/2012 | 20:16 | מאת:

את צריכה להיבדק ע"י רופא נשים ובן זוגך ע"י אורולוג.

22/01/2012 | 21:16 | מאת: לבנת

האם יתכן שהוא קיבל דלקת בגללי והתגובה הייתה כל כך מידי? לפני שבוע הייתי אצל רופא נשים , הכל היה תקין!