גושי דם?

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

18/01/2012 | 21:46 | מאת: רון-לי

שלום, אני בת 25 וסובלת כבר חמש שנים מדלקות חוזרות בשתן. הייתי אצל כל רופא אפשרי שנתן את האנטיביוטיקה כמוצא יחיד לבעיה. מצאתי דרכים להתמודד עם זה בלי אנטיביוטיקה וסידורל, אך לאחרונה התחילה תופעה חדשה, בכל פעם שיש צריבה יש גם גושים של דם. לפעמים הם יוצאים עם השתן ולפעמים אני רואה אותם רק בניגוב. מדובר בגושים רכים ודביקים. מעולם לא ילדתי או עברתי הפלות. האם יש משהו שאני יכולה לעשות באופן מידי כשזה קורה? והאם יש דרך טבעית לטפל בזה לטווח הרחוק בלי תרופות? אשמח לקבל תשובה. תודה רון-לי

20/01/2012 | 11:09 | מאת:

את זקוקה להערכת רופא נשים ואורולוג.