צריבה בעת הטלת שתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

18/01/2012 | 17:49 | מאת: נטע

שלום. אני בת 28. בשבוע שעבר קיימתי יחסי מין, לאחר עשרה חודשים בהם לא קיימתי יחסי מין. יום לאחר מכן התחלתי לחוש צריבה באבר המין/באיברים הפנימיים שבאזור איבר המין (איני בטוחה מה החלק הצורב בדיוק-יותר תחושה כללית) בעת הטלת שתן. מעבר לצריבות הספציפיות בעת הטלת השתן, אני גם מרגישה כאילו אני צריכה ללכת לשירותים כל הזמן (גם כאשר אין שתן) כיוון שהתחושה היא של צריבה פנימית מסוימת. אני סובלת מכך בחמישה ימים האחרונים ורציתי לדעת מה הסיבה האפשרית לכך. אציין כי דבר דומה קרה לי בעבר בנסיבות זהות: אחרי שקיימתי יחסי מין לראשונה לאחר שלא עשיתי זאת במשך תקופה ארוכה. לאחר שחזרתי לקיים יחסי מין בצורה סדירה הצריבות והכאבים חלפו. האם יש קשר לכך שהגוף "צריך להתרגל מחדש" לקיום יחסי מין? מחכה לתשובה, תודה.

20/01/2012 | 11:08 | מאת:

בד"כ תחושה זו נובעת מהחיכוך. מסיבה זו בפעמים הראשונות רצוי להשתמש בחומרי סיכה כדוגמת KY.

20/01/2012 | 18:50 | מאת: נטע

אז אני רק מוודאה-בטוח שלא מדובר בדלקת בדרכי השתן? אפשר להמשיך לקיים יחסי מין כרגיל?