ציסטה עם מחיצה בכליה ימין

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

16/01/2012 | 13:18 | מאת: רוית

שלום רב, עקב ריבוי במה שנדמה היה כדלקת בשלפוחית השתן , עשיתי אולטרא סאונד שהממצא בה היה ציסטה עם מחיצה באורך סנטימטר 1 בכליה ימין. אין סימני הידרונופרוזיס או אבנים. יש לי תור לעוד שבועיים לאורולוג , ובינתיים יש לי כאבים בבטן תחתונה ובעיקר בגב, חולשה ולעיתים צמרמורות. (אגב, תרביות יוצאות שליליות כל הזמן) הייתי רוצה לדעת מה משמעות תוצאות הבדיקה והאם יש קשר לכאבים? תודה מראש.

20/01/2012 | 11:13 | מאת:

את צריכה בדיקת אורולוג. לצורך השלמת תמונה רצויה בדיקת רופא נשים.