עזרה !

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

14/01/2012 | 05:35 | מאת: רעות

שלום ד"ר אני רעות בת 13... בזמן האחרון יש לי תחושת נפיחות בבטן, היציאות שלי מוזרות. אני מרגישה שהרחם שלי כבד ואני לא מפסיקה לעשות צרכים (קקי) הפיפי שלי כל הזמן מפריע, כאילו כל שעה או חצי שעה אני צריכה לשירותים. היום היית לי כל כך כבדות בבטן, רחם עד שהיה לי קשה לנשום, זה עשה לי כאבי גב מעצבנים. אז הלכתי להתפנות וזה היה נורא, הצרכים שלי לא הפסיקו לצאת, השתן היה צהוב ירקרק כזה... צבע הצואה היה בסדר, הצואה לא הפסיקה לצאת... זה פשוט נורא, אני כאילו לא מרגישה מתי יש לי קקי, צואה (סליחה על הביטוי) אני מפחדת שיש לי משהו נורא בגיל 13! תודה ד"ר יקר ושבת שלום

15/01/2012 | 08:32 | מאת:

את צריכה בדיקת רופא כללי או רופא נשים כנראה שיש לך דלקת בדרכי השתן.