דלקת בדרכי השתן ועזרה !

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

10/01/2012 | 18:40 | מאת: אנה

שלום ! רציתי לציין ש-פעמיים היה לי דלקת בדרכי השתן מ-קיום יחסי מין .... לאחר 4 חודשים שלא שכבנו ... שכבנו לפני כמה ימים ועכשיו ישליי שוב דלקת בדרכי השתןןן אני בת 17 ועם החבר 3 שנים ... רציתי לשאול איך אפשר למנוע את זה !? למה זה חוזר ? הרי אחרי זה ישר אני הולכת לעשות פיפי ויש מתקלחת עם סבון - femina ! עשיתייי בדיקות אצל גניקולוג והוא אמר שהכל בסדר ואין כלום ... ולא נירראליי שאין לי כלום .. אוליי אתה תדע מה יכולה להיות הסיבה !! תודה מראש !

15/01/2012 | 08:34 | מאת:

את צריכה הערכה של אורוגינקולוג. לעיתים קרובות יש דלקות שתן לאחר קיום יחסים. טיפול אנטיביוטי קצר טווח לאחר מכן פותר את הבעייה.