תרופה לטיפול

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

02/01/2012 | 14:50 | מאת: מיה

שלום רב, מזה כ-5 שנים סבלתי מדלקות בדרכי השתן ובсדיקות לתרבית הכל היה תקין. הכאבים החמירו והיו דקירות משונות לאורך כל היום המפריעות לתיפקודי. עשו לי ציסטוסקופיה וביופסיה. ביופסיה יצאה תקינה ובשלפוחים מצאו 2 אזורים קטנים של אדמומיות קטנה והרופא נתן לי תרופה אלטרולט 10 מ"ג. הבנתי שהיו מחקרים שזה עוזר בטיפול שלפוחית השתן (אך התרופה הזאת היא לטיפול בדיכאון). השאלה שלי: 1) האם זה מקובל לתת תרופה כזאת לטיפול בשלפוחית השתן? 2)והאם התרופה ממכרת?? 3)ואני בת 24 , זה לא ישפיע לי על המוח קצת שאני לא יהיה ב "היי" ?? תודה מראש.

03/01/2012 | 12:24 | מאת:

את צריכה הערכה של אורוגינקולוג.