תכיפות ודחיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

01/01/2012 | 18:40 | מאת: אנונימית

אני בת 21. בערך בחצי שנה האחרונה אני סובלת מדחיפות ותכיפות במתן שתן. קמה בלילות, הולכת לעיתים קרובות ביום לשירותים, וכן ברגע שאני מרגישה צורך זה מתחיל להציק ואם אני מתאפקת יותר מדי זמן זה גם כואב לפני ואחרי. רגע לפני מתן השתן אני מרגישה צריבה וכן בשניה הראשונה שיוצא. גילו לי כליה קטנה שלא מתפקדת טוב אך בגלל שביחד הכליות בסדר הנפרולוגית טענה שאין קשר לזה. בדקתי כמה פעמים בדיקות שתן ותרבית ורק פעם אחת התגלתה דלקת בדרכי השתן שטופלה באנטיביוטיקה אך לא עזרה בסימפטומים המתוארים. אשמח לדעת אם יכול להיות בכל זאת קשר לכליה שלא עובדת טוב ואם לא מה יכול להיות. כן אשמח לדעת מי מטפל יותר בתחום הזה אורולוג או אורוגניקולוג. תודה רבה!

03/01/2012 | 12:26 | מאת:

לגשת להערכה של אורוגינקולוג.