חיידק בשתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

14/12/2011 | 10:30 | מאת: lena

שלום יש לי חיידק בשתן משהו כמו חודש-חודשיים כבר ולומרות ששתיתי אנטיביוטיקה פעמיים ( שני סוגים )זה לא עזר. איך אפשר לטפל בזה? והאם יש לזה קשר כלשהו לכליות ?(יש לציין שסובלת מגלומלורהנפריטיס)

15/12/2011 | 14:24 | מאת:

בהחלט יכול להיות קשור למחלה הבסיסית שלך. רצויה אנטיביוטיקה מניעתית ממושכת. התייעצי עם הנפרולוג המטפל בך.

20/12/2011 | 08:59 | מאת: שרה

שלום, אני בת 69 וסובלת הרבה שנים בדלקות בשתן, לאחרונה האנטיביוטיקה דרך הפה לא עזרה לצריך לקחת דרך הוריד בבית החולים, האם יש אפשרות אחרת על מנת לא להתאשפז קצת מפחיד אותי להדבק ממחלות אחרות , תודה על התשובה

20/12/2011 | 11:02 | מאת:

לשרה שלום. הדבר הח/שוב במקרה שלך הוא לברר את הסיבה לדלקות החוזרות בדרכי השתן. ממליץ על הערכה אצל אורולוג וכן התייעצות לגבי סוג הטיפול וטיבו עם רופא המוחה למחלות זיהומיות.