רוצה לשפוך את הלב -- בבקשה תענו

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

15/07/2012 | 14:06 | מאת: אלמוני

תראו, זה טיפה מביך. אני שמן וביישן. אין לי חברה. אבל הדחף המיני של תקין. לפעמים עומד לי. אם זה קורה בבית - לא נורא. אני מאונן וגומר. אבל אם זה קורה בחוץ - זה מביך. נורא מביך. בעיקר מביך אותי שאישה תראה. איך להתמודד עם המבוכה שזה גורם לי?. יש דרך?. למה בעצם זה כל כך מביך אותי?. הרי גם אם מישהי תראה שעומד לי, הז... נשאר בתוך התחתונים והמכנסיים, וכמובן שאיני מטריד מינית בכל דרך, וברור שהייתי מעדיף שלא יעמוד לי - אז למה אני כל כך נבוך?. (תשימו לב שלא שאלתי על ההיבטים הפיזיים, שזו שאלה לסקסולוג, ולא לכן. שאלתי על ההיבט הנפשי. ועל כך אני נורא מבקש שתענו. אפילו שאתן בנות, ואולי נבוכות מזה. בבקשה תעזרו לי, כקורא קבוע שלכן).

שלום, אנשים רבים חווים קשיים שונים מול גופם. התחושות הללו יכולות להתגבר בגיל ההתבגרות, עם שינוי בגוף, אבל לא רק. יתכן והמבוכה הנגרמת לך קשורה בקושי לקבל את גופך וצרכיו, או אולי קשורה לחוויה של משהו שאין לך עליו שליטה, שיכולה להיות לא נעימה ולפעמים מאיימת. אם תמשיך להרגיש מצוקה סביב כך, מציעה שתתייעץ על כך (אפשר להתחיל בבן משפחה או חבר קרוב ואם צריך, אז באיש מקצוע). בהצלחה, קרן בלומנטל יניר, מטפלת באמנות.

מנהלי פורום הפרעות אכילה