רוצה להשמין

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

06/04/2012 | 03:40 | מאת: ..

בס"ד אני בת שוקלת 39 קילו, גובה 1.60 המשקל הכי מירבי שהגעתי אליו הוא 42 אבל בכל פעם שאני מצליחה לעלות קילו אני מורידה שניים ובפרק זמן קצר מאד (הכי מפתיע היה שבועיים) כל הזמן ממשיכה לרדת במשקל,אני מאד רוצה להשמין אבל אני שונאת לאכול, אני שונאת להכין אוכל, שונאת להריח אוכל ושונאת לראות כמות גדולה של אוכל. זה עושה לי בחילות איומות. שאלתי היא האם יש דרך לעלות במשקל ולאכול כמה שפחות? (מוצרי מזון משמינים מ-א-ד?) אני כבר מיואשת לחלוטין, המראה החיצוני שלי נראה מטריד מאד ואני נגעלת להסתכל על עצמי במראה. אם יש דרך כלשהי לעזור לי אני אשמח מאד. נ.ב ניסיתי גם תוספי תזונה כמו אנשור ואבקות חלבונים למיניהן אבל זה דווקא גרם לי לרזות יותר ולשלשל נ.ב נוסף- כבר הייתי בטיפול פסיכולוגי שרק דיכא אותי יותר אז אין טעם להציע.

שלום ממליצה בחום לפנות לדיאטנית המתמחה בהפרעות אכילה לשם בירור אינטק קלורי, היסטוריה משקלית, המצאות סימפטומים נוספים מלבד תת משקל, בירור הבעיה שמובילה אותך לתת משקל ועוד... לצד הפנייה לדיאטנית אני ממליצה לפנות לרופא המשפחה לשם בירור רפואי, על מנת לשלול בעיה אורגנית / פיזיולוגית המובילה אותך למשקל זה. בעקרון מזונות בעלי צפיפות קלורית גבוה הם פירות יבשים, אגוזים, טחינה, חלבה, שמנת, גלידה, גבינה צהובה וכו. בהצלחה רבה עדי מילר דיאטנית קלינית

מנהלי פורום הפרעות אכילה