וואו

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

04/01/2012 | 00:32 | מאת: הילית

יתכן ואני בטיפול ממש אינטנסיבי עושה מה שאומרים לי אך מנגד מבלי שאני שמה לב( באמת) אני עושה ויוזמת בולמוסים רצחניים ומקיאה? כאילו אני בולמית כפייתית? ואז אני בצני שניה אחרי ההקאה במנטרה של ? לא הקאתי אני מצויינת אני ממשיכה לעבוד אני אפילו יתחיל בשגרה חדשה?. יש ימים שזה אפילו ?מתניע? אותי להתקדם.. שזה הכי מוזר ולא הגיוני.. ולא אני לא בהכחשה. אני נמצאת בטיפול שנתיים. אני בת 18. מה זה? אני כל הזמן מבטיחה ומבטיחה למטפלים ובעיקר לעצמי. ושוב.

שלום הילית אולי יותר מכל דבר אחר, הפרעת אכילה היא הפרעה של החשיבה. כמובן שהתוצאות של חשיבה זו נותנות את אותותיהן בגוף, אבל ההתנהלות המייסרת שהפרעת האכילה מכתיבה מתחילה מרודנות של מחשבות אנורקטיות ובולמיות. עם הזמן ניתן ללמוד איך להתווכח עם המחשבות המפתות האלו וכמובן איך להתנגד לרודנות שלהן, אבל כדי לעשות זאת צריך ללמוד קודם כל לזהות אותן. אני ממליצה לך בחום לשתף את המטפלים שלך במצבך וביחד ללמוד איך הפרעת האכילה מפתה אותך ומפילה אותך בפח למרות הרצון להחלים. בהצלחה רבה עדי מילר דיאטנית קלינית

מנהלי פורום הפרעות אכילה