סבסוד טיפול בבולימיה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

01/01/2012 | 19:43 | מאת: אלי

ערב טוב, ברצוני לברר האם קיימת אפשרות לסבסוד טיפול בבולימיה? מדובר בחברתי, בת 23 מאזור מרכז במצב כלכלי קשה, שסובלת מבולימיה כבר מזה 7 שנים. עלות הטיפול כרגע היא זו שמונעת ממנה להתחיל את הטיפול, לאחר שכבר הודתה בכך שהיא סובלת מבולימיה וחייבת עזרה. לאחר בירור בקופ"ח "לאומית" (שהיא הרלוונטית עבורה) מתברר שאין כל כך סבסוד לאנשים עם ביטוח בסיסי בלבד. אשמח לדעת לאן ניתן לפנות בנושא והאם אפשרי בכלל. תודה מראש!

שלום אלי, בכל קופת חולים אמורים להינתן שירותים של תזונאיות וגם של טיפול רגשי (פסיכולוגי/אמנות). יכול להיות שישנה השתתפות עצמית בסיסית (תלוי בקופה ובשירות) ושיש מספר מקסימאלי של טיפולים (שמשתנה בהתאם לביטוח הספציפי), והמספר הזה אינו מספק, אבל זו בהחלט התחלה. חשוב שכחברתך פונה לקופה לצורך תיאום תורים- תבקש להיפגש עם אנשי מקצוע המתמחים בהפרעות אכילה. בהצלחה, קרן בלומנטל-יניר, מטפלת באמנות.

מנהלי פורום הפרעות אכילה