דחוף !!!!!

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

30/12/2011 | 14:52 | מאת: מתמודדת

שלום,אני חייבת לדעת מתי מומלץ בהתמודדת עם בולמיה להתחיל לטפל בנזקי שיניים? הלבנה,ניקוי של ציפוי אימייל ו\או לתקן מה שלא יהיה..? אני בת 18 והמצב שלי לא ממש טוב.. אני מוכנה לעשות הכל רק שהנזקים לא ילכו ויחמירו... האסתטיקה חשובה לי ממש!! [בולמית כבר 3 שנים..] נמצאת במעקב במרפאה פרטית להפרעות אכילה וסובלת מבולמוסים והקאות.. יש ימים שאני יכולה להקיא 40 פעמים ביום בכוונה- כלומר יוזמת הקאות גם אם אני שבעה לאחר ארוחת ערב\צהריים.ויש ימים שיכולים לעבור סבירים כ1800 קלוריות+ ספורט. אני חסרת איזון מוחלטת.

שלום טיפול בנזק הנגרם לשיניים כתוצאה מהקאות בדרך כלל אינו מומלץ כול עוד קיימות אפיזודות של הקאות מרובות. אך כמובן שיש להתייעץ על כך עם רופא השיניים. אני חייבת להוסיף שבמצבים בהם הפרעת אכילה סוערת טיפול מעקבי אינו מספיק ולכן הייתי ממליצה לך לשקול ביחד עם המטפלים שלך מעבר לטיפול אינטנסיבי יותר. בהצלחה רבה עדי מילר דיאטנית קלינית

מנהלי פורום הפרעות אכילה