הקאות

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

30/10/2011 | 19:29 | מאת: אנאל

שלום: אני כ4 שנים סובלת מהפרעות אכילה בזמן האחרון אני ניזונה רק ממתוק ואם אני אוכלת אוכל רגיל אני מרגישה רע ובחילה עד שאני מקיאה ואז הרגיעה. האם אני בסכנה או פשוט פסיכית?

ברור שלאכילה לא מאוזנת יש השלכות בריאותיות. אי היכולת לאכול באופן מסודר, מגוון, בהתאם לתחושות רעב ושובע גורמת לעיתים קרובות, מעבר לסכנה הבריאותית, גם לטורדנות מחשבתית, פוגעת בספונטאניות, ביכולת התפקוד וגם ביכולת לנהל קשרים חברתיים (ועוד ועוד..). ואת לא "פסיכית", אבל כנראה, כפי שציינת בעצמך, כן סובלת מהפרעת אכילה.. אי לכך, מציעה לך לגשת לייעוץ (תזונתי ורגשי) וזאת על מנת למצוא את הדרך להיחלץ מהמבוי הסתום הזה, למצוא דרך להירגע באופן אמיתי, ולא מיידי, רגעי וחולה, כפי שההקאה 'כביכול' מספקת.. בהצלחה, קרן, מטפלת באמנות.

מנהלי פורום הפרעות אכילה