טיפול אינטנסיבי בהפרעות אכילה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

11/03/2016 | 00:32 | מאת: שיר

רק למען הכנות-הייתי מטופלת אצל עדי מילר בעבר. לומדת במכללה ולא רוצה להפסיק, אבל הוציאו אותי מתכנית שיקומית בגלל אי אכילה. מחפשת מסגרת טיפולית אינטנסיבית בהפרעות אכילה, אך לא שישגיחו עליי 24/7. האם בית צידה לדרך ברמת ישי יכול להתאים? סובלת גם מחרדות ומקפיצה את צוות התכנית ללא הפסקה ובשילוב עם אי האכילה זה יצר מצב בלתי אפשרי בשביל הצוות ולכן אני צריכה תכנית טיפולית בהפרעת אכילה שתאפשר גם זמינות של איש מקצוע במצבי מצוקה. יש לכן רעיון למקום כזה? באזור טבעון-חיפה עדיף. אך מוכנה גם לנסוע למרכז אם אין שום אפשרות אחרת.

היי שיר בית צידה לדרך מהווה תוכנית המשך לטיפול בהפרעות אכילה. תנאי הקבלה- צעירים וצעירות בגילאים 18- 36. עם משקל מינימאלי של BMI – 18, בעלי מוטיבציה ומסוגלות לשיקום גופני, נפשי, חברתי ותעסוקתי. מסוגלים לקחת אחריות אישית על הרגלי האכילה ונטילת תרופות. במידה והוציאו אותך מתוכנית עקב אי אכילה את לא עומדת בקריטריונים שציינתי. המסגרת האינטנסיבית הקיימת באזור שעשויה להתאים קיימת בבי"ח רמב"ם, במרכז האופציות מגוונות יותר. בצלחה רבה עדי מילר דיאטנית קלינית

מנהלי פורום הפרעות אכילה