בולימיה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

16/09/2015 | 21:35 | מאת: שרון

שלום, אני סובלת מבולימיה. זוללת ומקיאה בערך 5 פעמים בשבוע. לאחרונה התחלתי להרגיש סחרחורת וקוצר נשימה וגם דפיקות לב מואצות. האם זה קשור לבולימיה? המשקל שלי תקין ואני אפילו נחשבת לקצת שמנמנה. שרון

שלום שרון בהחלט יש קשר בין הקאות לתופעות שאת מתארת (בלי קשר למצב המשקל). אחד הסיכונים בהקאות הינו שיבוש מאזן האלקטרוליטים בגוף שעשוי להוביל לסחרחורות, פגיעה בלחץ דם, לב וכו'... ממליצה לך לפנות בשלב ראשון לבירור רפואי אצל הרופא המשפחה ובהמשך כמובן לטפל בהפרעת האכילה שלך. בהצלחה רבה עדי מילר דיאטנית קלינית

מנהלי פורום הפרעות אכילה