תחנוקת בת 9 חודשים מסרבת לאוכל מוצק

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

17/10/2011 | 13:31 | מאת: ויקי

נכדתי בה אני מטפלת בת 9 חודשים מסרבת בתוקף לאכול את ארוחת הצהריים. ארוחת פרות וסימילק משמחים אותה מאוד.מה עושים? משחקים הסחת הדעת וטריקים למינהם רק מחמירים את המצב. תודה על תשובתכם ויקי

יישר כוח על תשומת הלב והרצון לסייע לנכדתך.. חשוב לברר מה הסיבה העומדת תחת הסירוב שלה לאכול מוצקים (זה יכול להיות כל מיני דברים כמו רגישות תחושתית המביאה להימנעות/ מבנה פיזיולוגי של המערכות הקשורות לאכילה/ סוגיות רגשיות של שליטה וכד'). במכונים להתפתחות הילד יש צוות רב מקצועי שיכול לבחון את המקור ולטפל בהתאם. קלינאית תקשורת או מרפאה בעיסוק יכולה לסייע בכך. מציעה לך לפנות לקופה"ח שלכם לבירור התהליך. בהצלחה, קרן, מטפלת באמנות.

מנהלי פורום הפרעות אכילה