הברזל

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

02/07/2014 | 17:14 | מאת: נור

בעלי בן 38 מקבל ברזל בגלל שיש לו אנמיה ההימוגלובין 12.3 הוא מרגיש חולשה מרגיש כאבים בכל הגוף אין חשק לאוכל והמצב הנפשי גרוע כאילו אין חשק לחיים מה אעשה איך לטפל בזה והוא רזה גם ויורד במשקל

שלום, ראשית חשוב להשלים את הבירור הפיזיולוגי שקשור בברזל. רמות נמוכות בהחלט מביאות לעייפות, חולשה וגם עצבנות וחוסר שקט. (אפשר לבקש לבדוק גם פריטין, שהם מאגרי הברזל). מעבר לכך, יתכן כי מצב הרוח הירוד נובע ממקורות אחרים, ויש לבררם. אפשר להתייעץ עם איש מקצוע (פסיכולוג/ מטפל רגשי) באופן חד פעמי ומשם לראות אם יש צורך בהמשך תהליך. לעיתים טיפול תרופתי קל יכול גם הוא לסייע. בהצלחה, קרן בלומנטל יניר, מטפלת באמנות.

מנהלי פורום הפרעות אכילה