בולימיה בחגים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

27/04/2014 | 00:00 | מאת: מור

שלום אני מקיאה רק בחגים אילו: שבועות, פסח, ראש השנה במיוחד בפסח. הקאתי השבוע 5 פעמים. בשאר השנה הכל פיקס! בעבר הרחוק זה היה כל שבוע. האם זה עדיין בולימיה?

שלום מור איני חושבת שזה משנה האם נחשב לבולמיה או לא יותר חשוב להבין מדוע זה קורה? מה ההשלכות? סכנות? וכו'... *** פר הגדרה לא נחשב לבולמיה אך בהחלט נחשב להפרעת אכילה לא ספצייפית. ממליצה בחום לפנות לדיאטנית המתמחה בהפרעות אכילה ולברר איתה את הנושא. כמובן שגם בתדירות כזו של הקאות יש לא מעט סכנות בריאותיות מרחיקות לכת. בברכה, עדי מילר דיאטנית קלינית

מנהלי פורום הפרעות אכילה