שוב שלום..

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

05/07/2013 | 23:30 | מאת: x

מצטערת על ההודעה השגויה מקודם, המחשב "קפץ" מעצמו. תודה רבה על העידוד, אני שמחה מאוד לדעת שהבעיה כנראה תיעלם יום אחד כי כרגע זה נראה כאילו זה פשוט לא יקרה. מה היית ממליצה לי לקנות כדורים נגד גזים או אנזימי עיכול? כמה זמן ניתן להשתמש בכדורים נגד גזים - האם ניתן גם חודש ומה יקרה אם אשתמש ואפסיק - האם הבעיה תחזור? אני מצטערת שיש לי הרבה שאלות, הייתי מטופלת אצל רופאה המומחית להפרעות אכילה, היא נפטרה לא מזמן ואני לא באמת רואה את עצמי עוברת לדיאטנית עכשיו - כל הנסיונות בעבר כשלו ועד שאני כבר אוכלת, אחרי סבל רב - אני מעדיפה לאכול מה שאני רוצה. האם לדעתך כדאי לי לקבוע תור לגסטרו או להתחיל לנסות לקחת כדורים ואיזה? אני מבינה שפיתרון לוקח זמן אבל אני ממש מתענה... הבעייה אינה סובייקטבית, זו נפיחות בולטת וניכרת לעין שלא רק אני רואה או מרגישה. (עוד אנשים העירו לי על כך.) אני אוכלת באופן רגיל כבר שלוש שנים ומרגישה דיי מיואשת, זה נראה כאילו כל דבר שאוכל ינפח אותי לנצח. מלבד דיאטנית מה היית ממליצה לי לעשות, האם לנסות כדורים ואיזה, האם לקבוע תור לגסטרו? שוב מצטערת שאני שואלת כל כך הרבה וחוזרת על עצמי, אני פשוט מרגישה ממש רע עם כל העניין וממש רוצה כבר לפתור את הבעיה.מחכה לתשובתך, תודה רבה!

שוב שלום... כפי שציינתי בהודעה הקודמת, תרופות נגד גזים יכולות לסייע נקודתית בלבד ואינן מהוות פיתרון ארוך טווח. כמובן שהשימוש שלהם מבחינת כמות ותדירות מוגבל !!! באמצעות פורום זה אין באפשרותי לייעץ לך מה עדיף תרופות נגד גזים או אנזימי עיכול כיוון שעלי לקבל ממך פירוט מדויקת של מה את אוכלת, התהגויות אכילה וכו'... שוב ממליצה לך בחום לפנות לדיאטנית המתמחה בהפרעות אכילה, מדבריך נראה שהיא מאוד תוכל לסייע לך ולהקל על מצבך. בנוגע לפנייה לגסטרו עלייך להתייעץ על כך עם רופא המשפחה ו/או דיאטנית. מקווה שגם הפעם הצלחתי לעזור עדי מילר דיאטנית קלינית

10/07/2013 | 02:56 | מאת: x

מצטערת שאני מנדנדת, יש לי רק עוד שתי שאלות קטנטנות: 1. במידה וארכוש אחד מן הכדורים אותם ציינתי, כמה זמן לוקח להם להשפיע? אני צריכה את המידע על מנת לדעת אם ישנה השפעה או שלא. 2. אני אוכלת בדרך כלל ביום: וופלת שוקולד (בוקר) המבורגר או צ'יפס או 2 בורקס (צהריים) כמה עוגיות (לא מעבר ל-4) וופלת שוקלד נוספת (MARC OR SNICKERS בדר"כ) או קורנפלקס ועוד וופלת שוקולד או חטיף תפוציפס ויוגורט 3% גביע גדול ) (ערב) בין לבין אני אוכלת 2 פרוסות לחם שחור רגיל או פיתה (קמח לבן), ג'אנק כמו מקדולנדס או פיצה (משולש אחד) בחוץ, גלידה, דברים כאלה. אני חושבת שהתזונה שלי בסדר גמור והנפיחות הייתה אמורה לעבור מזמן - אני אוכלת בצורה נורמלית כבר 3 שלוש שנים, התחלתי בשיטת 2 הביסקוויטים או פרוסת לחם עם גבינה לבנה כל שעתיים-שלוש כמו שהרופאה שלי ייעצה לי בזמנו. לאט לאט הוספתי עוד ועוד, תוך כמה זמן הנפיחות הייתה אמורה להעלם במצב "רגיל"? תודה רבה, מעריכה את עזרתך מאוד

מנהלי פורום הפרעות אכילה