לבדוק לפני שאתם הולכים לפסיכיאטר

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

25/04/2013 | 01:52 | מאת: sigal

אני אצל פסיכיאטרית שנקראית ד"ר ליטביניוק במרפאה שלי מסרבים לתת לי לעבור. והיא מתעללת בי בכל דרך אפשרית, יורדת על איך שאני נראית, קוראת לי טיפשה, מבטיחה לי שאני לא אצליח בחיים ושאין לי טעם לעשות תואר, וצחקה עליי לאחר שבעלי לשעבר שבר לי את הרגל ואמרה שזה מגיע לי, אמרה לי שלא כדאי לי לעשות ילדים לאחר שדיברתי על לחיות עם אהובתי. מאז שאני הולכת אליה מצבי הנפשי התדרדר קשות, לא מחליפים לי אותה לכן אני מזהירה אתכם מראש לא ללכת אליה. כי אחרת יכול להיות שגם אתכם לא יסכימו להעביר.

שלום, ברצוני להבהיר כי איננו ממליצות בפורום הזה על אנשי מקצוע ספציפיים וגם לא מקבלים הכפשות של כאלה. לכל אדם ישנה הזכות לבחור את איש המקצוע אליו הוא/היא פונים. לכל קופ"ח יש הסדרים אחרים הנוגעים למעבר בין אנשי מקצוע, אותם יש לברר מול הגורם המוסמך לכך באופן פרטני. אין ספק כי חשוב שאדם הפונה לטיפול ירגיש בנוח עם איש המקצוע המטפל בו, ואין ספק כי יש שוני בין צרכים של אנשים שונים. לכן, איש מקצוע אחד יתאים לאדם מסוים מאד ולאדם אחר לא. כל אחד צריך להיות ער לצרכים ולרצונות שלו ולפעול בהתאם לכך. חשוב גם להצליח לתקשר את הצרכים והרצונות הללו מול בעל המקצוע אליו מגיעים לקבלת עזרה ולשתף בחוסר שביעות רצון באופן אמיתי וכנה אם קיים קושי. מקווה שתמצאי לעצמך מקום שתרגישי בו נוח- נראית ונשמעת. בהצלחה, קרן בלומנטל-יניר מטפלת באמנות.

מנהלי פורום הפרעות אכילה