מושלמת

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

31/03/2013 | 15:14 | מאת: רקדנית מתוסכלת

ככה זה שאת רוקדת מגיל 3 ומשקיעה את רוב החיים שלך בריקוד בשביל להיות רקדנית טובה לא מספיק רק הידע הריקוד ההופעה עצמה חשובה יותר והרזון חשוב בהרבה אני כל היום מתעסקת במראה מנסה להרזות כבר ירדתי 5 קילו ואני גאה בעצמי אבל הקושי לישון בלילה והקושי להתרכז בבוקר משפיע עליי אני יודעת שאני זקוקה לעזרה אבל קשה לי לבקש אותה

שלום, אני מבינה שאת מבינה בעצמך שהמצב לא טוב.. נכון, עבור רקדניות- הגוף הוא הכלי, ולעיתים גם רזון הוא חלק מהעניין, אבל לא כל רקדנית סובלת מהפרעת אכילה. י דרכים בריאות לשמור על הגוף ועל משקל תקין.. מציעה לך לאזור אומץ ולפנות לקבלת עזרה, ולעזור לעצמך לא להיכנע לדיקטטור ארור כמו הפרעת האכילה.. בהצלחה, קרן בלומנטל יניר מטפלת באמנות.

23/07/2014 | 16:49 | מאת: נורמה

אשמח לנסות לעזור לך פני אלי לאמייל

מנהלי פורום הפרעות אכילה