סיוע במציאת טיפול להפרעות אכילה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

25/11/2020 | 12:26 | מאת: דניאל

היי, אני רוצה להתחיל לטפל בבולימיה. ניסיתי למצוא מידע באינטרנט היכן בסביבתי ניתן לעשות זאת אך אני מרגישה מעט אבודה.. אני מעל גיל 18 וחיה בבאר שבע, אשמח להכוונה בנושא.. בנוסף, אשמח לדעת מה נדרש ממני על מנת לקבל טיפול? הפנייה מהרופא לפסיכולוג? תודה על העזרה!

שלום, סליחה גדולה על העיכוב במתן התשובה... מקווה שבזמן הזה הצלחת למצוא לעצמך מענה. לצורך קבלת טיפול נפשי בקהילה אין צורך בהפנייה מהרופא. ניתן למצוא מטפלים שעובדים בהסדרים עם קופות החולים (בדר"כ אפשר למצוא באתר של הקופה), או לפנות למטפלים באופן פרטי. חשוב מאד בעיניי לפנות לאנשי מקצוע שטיפול בהפ' אכילה היא המומחיות שלהם! את מוזמנת ליצור איתי קשר טלפוני ואנסה לחבר אותך לאנשי מקצוע ספציפיים בתחום באזור מגורייך. 050-7739436

מנהלי פורום הפרעות אכילה