טיפול לדלקות בבלוטת התריס האם יש?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

10/04/2020 | 01:09 | מאת: אני סובלת מתת פעילות ודלקות הולכות וחוזרות כל שבועים שזה מלווה בכאבי גרון אוזנים ראש וחום פנימי , איזה טיפול עלי לעשות ?

אני סובלת מתת פעילות ודלקות בבלוטה כל שבועים, לאחר בדיקות המליצו לי לנתח ולהוריד את הבלוטת התריס, אנני רוצה לנתח ,האם יש טיפול בכדי שלא יהיהו לי דלקות בבלוטת התריס?

מציעה להתייעץ עם איש מקצוע בתחום (אנדוקרינולוגיה). בהצלחה, קרן בלומנטל יניר, פסיכותרפיסטית ומטפלת באמנות (M.A).

מנהלי פורום הפרעות אכילה