הפרעת אכילה בת 18...

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

07/10/2019 | 00:38 | מאת: עומר

היי, אני בת 18 סובלת כבר שנה מהפרעת אכילה, לא אובחנתי ולא דברתי על זה עם אף אחד כבל כמובן ששמו לב שירדתי המון במשקל. שקלתי 53 מטר 162 וכיום אני 43..אני נמצאת אצל דיאטנית שנותת לי תפריט על מנת לעלות במשקל אבל שוב, לא ספרתי על ההפרעה שלי.. אני מודעת לסכנות שיש באנורקסיה ואני לא רוצה בזה, אני מרצוני רוצה להחלים. אני לא רוצה לערב את המשפחה או את החברים אבל אני כן רוצה לדבר עם מישהו שיעזור לי לשנות את המחשבה שלי ואת ההתעסקות המוגזמת שלי באוכל ובקלוריות ולהפסיק להתחרט אם אכלתי יותר מידי. רציתי לדעת אם יש דבר כזה ייעוץ ועזרה אינטרנטית כמו הפורומים האלו רק בצורה יותר פרטית.. אשמח לעזרה

שלום שמחה לשמוע שאת רוצה להחלים!!! הצעד הראשון הוא לשתף את הדיאטנית בהפרעת האכילה ממנה את סובלת. לשאלתך יש דיאטניות ומטפלים רגשים שמטפלים אונליין (בדר"כ באמצעות הסקייפ) הטיפול היינו זהה לטיפול פרונטלי. בהצלחה רבה

מנהלי פורום הפרעות אכילה