רזה מדיי אבל לא רוצה להזמין

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

20/07/2017 | 06:51 | מאת: דניאל

שלום לכולם, שמי דניאל אני בן 25.. לפני כמה חודשים הייתי שוקל 76, הייתה לי קצת בטן וזה הפריע לי. עשיתי ספורט ואכילה נכונה. וכרגע אני שוקל 60 בגובה של 174. עכשיו פה מתחילה הבעיה: ירדתי יותר ממה שאני רוצה אבל באמת שטוב לי במשקל שלי עכשיו. כל מי שרואה אותי אומר שאני רזה מדיי ושזה פחות מחמיא לי. אני חושב שזה יפה ואני באמת לא מסוגל לאכול, לא רוצה אשכרה להשמין. אני מצד אחד לא רוצה לאכול דברים כמו פסטה, אורז ופחמימות ומצד שני אני מרגיש שאני לא אוכל הרבה בכלל. מהפחד לא להשמין. אני רוצה להשאר במשקל הזה.- לא לרדת ולא לעלות. אני רק רוצה לחטב את הגוף קצת. השאלה שלי היא האם הגוף יכל להשאר במאזן הזה של המשקל ? הכוונה 60-59-61? או שבגלל שאני רזה מדיי אני אעלה מהר ? מצטער על החפירה ותודה מראש

שלום דניאל סליחה על העיכוב במתן התשובה... בעקבות חישוב BMI המראה שאתה נמצא מתחת למשקל תקין וההרגשה שלך שאינך אוכל הרבה אני מאוד ממליצה לך לגשת לפגישת ייעוץ עם דיאטנית לצורך הבנה משותפת מהו המשקל הנכון עבורך ובעיקר לצורך בדיקה האם אתה אוכל בהתאם לצרכים הבסיסים של הגוף. בהצלחה רבה עדי מילר דיאטנית קלינית

מנהלי פורום הפרעות אכילה