יחסי מין אנאלים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

11/08/2013 | 15:22 | מאת: הילה

שלום רב חבר שלי החדיר לי לפי הטבעת 2 אצבעות עמוק היה לי נעים אבל הוא הפסיק מכיוון שירד לי דם ברצוני לדעת אם יכול להיגרם נזק או שיכולה להמשיך לקיים יחסי מין אנאליים

שלום לך, בעקרון יחסי מין אנאליים לא גורמים נזק. לפני שניגשים למין אנאלי יש לנקוט במספר אמצעי זהירות: ראשית, יש להשתמש בהרבה חומר סיכה, שכן הרירית של פי הטבעת עדינה יותר ומייצרת פחות חומר סיכה טבעי לעומת רירית הנרתיק. מומלץ להחדיר אצבע אחת ואם נכנסת בקלות שתי אצבעות (כמובן יש לשים לב שהציפורניים גזורות ונקיות. )יתכן ובן זוגך לא גזר ציפורניו לפני כן ואולי פשוט נשרטת ולכן ירד לך דם. הפין יכול לחדור לפי הטבעת רק אם קודם נכנסו לשם שתי אצבעות בנועם ובבטחה. החדירה צריכה להיות עדינה מאד ואיטית ויש להקפיד על שימוש בקונדום. אף פעם לא עוברים מפי הטבעת אל הנרתיק ואם יש כאבים מפסיקים מיד. רירית פי הטבעת אינה עבה כמו זו של הנרתיק ועל כן חשופה יותר לקרעים וחתכים. אלו אינם נרפאים במהירות משום שהצואה שעוברת שם מובילה חיידקים. מין אנאלי עלול להחמיר בעיה של טחורים ולכן כדאי לשקול בזהירות פעילות זו אם יש לך טחורים. במידה ותפעלי לפי עצות אלו, ניתן להרגע ואפילו להנות. אפרת מנור- מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות