דחוף !!

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

09/08/2013 | 19:13 | מאת: לולה

אני בת 17 , לפני שבוע בערך הייתי עם חבר שלי ויצא מצב שהאברי מין התחכחו ללא בגדים, לא הייתה חדירה ולא הייתה גמירה כשזה נעשה שמעתי על הטיפות אהבה אבל לא אני ולא הוא הרגשנו שטפטף לו. אני צריכה לדאוג מהריון?

שלום לך, במידה ולא היתה פליטה של נוזל זרע ולא היתה חדירה אין סיכוי להריון, אך איני יכולה לדעת כי לעיתים לגברים ישנה פליטה מועטה של נוזל זרע עקב גירוי ראשוני, שהיא עדיין לא שפיכה וגם ממנה ניתן להיכנס להריון. בכל מקרה ממליצה לך להתייעץ עם רופא נשים לגבי אמצעי מניעה, ולו רק על מנת למנוע דאגות מיותרות שכאלה. אמצעי המניעה הזמין ביותר הוא הקונדום, במידה ותהיי מעוניינת במשהו אחר כמו גלולות התייעצי עם רופא למען שלוות הנפש שלךושל בן זוגך. במידה ואת זקוקה למידע נוסף על יחסי מין את יכולה לפנות לדלת פתוחה באזור מגורייך, ניתן גם לפנות אנונימית וטלפונית. אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות