אני יבשה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

01/08/2013 | 17:30 | מאת: אמונה

שלום ,לאחרונה בזמן סקס אין לי רטיבות כמו בעבר , אני מרגישה ממש יבשה וגם בחדירה הכל נורא יבש, מה קרה לי פתאום?האם זה משהוא שנגמר? או שיש בעיה שצריך לטפל בה?? תודה

שלום לך, ירידה בסיכוך באזור הנרתיק אצל האישה בזמן מגע מיני יכולה להעיד אולי על איזו שהיא בעיה הורמונלית. לא ציינת מהו גילך, אך ידוע שאצל נשים בתקופת גיל המעבר שיכולה להימשך מספר שנים, מתחילה ירידה בהורמון האסטרוגן שיכולה להוביל ליובש ולרגישות של הריקמה בנרתיק. מה שהייתי מציעה לך בראש ובראשונה להשתמש במסככים,(מומלץ שמן שקדים מתוקים שלא גורם בדרך כלל לרגישות באזור) אין סיבה שתסבלי ועל מנת לבדוק זאת , כדאי לפנות להתייעצות אצל רופאת נשים לשם בדיקה פיזיולוגית של מצבך. לאחר האבחון תדעי מה הבעיה ויומלצו לך אני מניחה גם דרכי טיפול. אשמח תמיד לסייע בהמשך, אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות