מין יבש

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

28/07/2013 | 19:33 | מאת: אנונימי

היום אני וחברה שלי קיימנו מין יבש (בני 17), אני הייתי עם תחתונים והיא עם חלק תחתון של בגד ים. הייתה "חדירה" אך ביחד עם הבד כלומר לא לעומק של ממש. לא שמתי קונדום והיא לא לוקחת גלולות בכלל. לא גמרתי. האם יש חשש להיכנס להריון או שאנחנו בטוחים? תודה

שלום לך, לא נשמע מדברייך שניתן להיכנס להריון ממה שקרה כי כדי להיכנס להריון חייבת להיות שפיכה של נוזל זרע בתוך הנרתיק וזה לא קרה. עם זאת כדי לקבל יותר מידע ממליצה לפנות לדלת פתוחה באזור מגוריכם -יעוץ מיני לצעירים ולפנות לרופא נשים לשם הדרכה על אמצעי מניעה לשם מניעת דאגות בעתיד. אשמח תמיד לענות על שאלותיכם, אפרת מנור- מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות