אוננות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

25/07/2013 | 10:26 | מאת: תומר

האם בריא לאונן ועד כמה פעמים בשבוע ? האם בריא לא לאונן והאם בכלל הזרע יוצא בדרך אחרת מהגוף ? למה יש לי כאבים בפין אחרי כמה פעמים של אוננות ממושכת ? תודה רבה מראש.....

שלום לך, אוננות היא דבר בריא וטבעי שאין בו כל נזק. עם זאת , ברגע שהאוננות הופכת אובסיסיבית והיא הדבר היחידי שמעסיק, מפריעה בשגרת היום יום ומשבשת אותה.. אז יש מקום לטיפול ולהתייחסות. אין דרך אחרת מלבד אוננות או קיום יחסי מין בהן הזרע יוצא באופן טבעי מהגוף... לגבי הכאב אחרי אוננות ממושכת ממליצה להתייעץ עם אורולוג ולבדוק את הנושא. כל כאב בעיני מחייב בדיקה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות