שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

13/07/2013 | 22:23 | מאת: אנונימית

קיימתי יחסי מין עם חבר שלי, יחסי מין מוגנים עם קונדום, כאשר הוא גמר יצאתי ממנו והקונדום יצא איתי, כאשר הוצאתי אותו ראיתי שהוא גמר בתוך הקונדום וכששאלתי אותו הוא אמר שהרגיש שהקונדום יצא רק בסוף, חשוב לציין שזה היה היום האחרון של המחזור שלי, התחבושת האחרונה כאשר כבר לא ירד דם. הביוץ שלי, עפ"י מחשבון יצא ב24.7 אך מכיוון שאני עוד נערה זה לא תמיד בטוח. יש לי סיבה לחשוש? תודה(:

שלום לך, מציעה להתייעץ בנושא עם רופא נשים. ועל מנת להפחית דאגה מליבך אולי להתייעץ איתו גם על אמצעי מניעה. אם את מתביישת לפנות לרופא נשים בקופת חולים את תמיד יכולה לפנות באנונימיות לסניף " דלת פתוחה- מרכז יעוץ מיני לנוער" במקום מגורייך. שיהיה יום טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות