שאלה דחופה בבקשה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

09/07/2013 | 18:28 | מאת: אנונימית

שלום רב, אני וחבר שלי קיימנו יחסים אמש,עם קונדום. בתום היחסים,חבר שלי ניגב את איברו עם מגבון לח על-מנת לנקות את האיזור. כ-חצי שעה לאחר-מכן,היינו ללא תחתונים,והוא ביצע בי אוננות עם אצבעותיו. בשלב זה,איבר מינו לא היה קרוב לשלי,אך דאגתי היא שאצבעותיו שייתכן שנגעו בשפיכה עם הקונדום מלפני,שאיתם הוא אונן לי,אולי החדירו אלי את הזרעונים שלו. כמו כן,ישנו חשש כי הוא נגע באיבר מינו,שהיה בו קצת שפיכה מוקדמת באותם הרגעים בהם הוא אונן לי. אשמח לקבל תשובה במהירות,על מנת שאוכל לדעת אם לקחת פוסטינור. תודה רבה

שלום לך, איני יכולה לדעת, איני רופאה. מציעה ללכת ולהתייעץ או להיבדק עם רופא נשים ולא לקחת בצורה כל כך נמהרת פוסטינור. באותה הזדמנות כדי להרגיע את החשש להמשך, מציעה לך כבר להתייעץ איתו על אמצעי מניעה מתאימים. שיהיה שבוע טוב, אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות