מניית הריון

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

06/10/2011 | 15:43 | מאת: הילה

שלום, אני נוטלת גלולות למניית הריון במשך מספר שנים. לאחר מחזור האחרון שכחתי ופספסתי את 4 הכדורים הראשונים שאני אמורה לקחת לאחר סיום שבוע ההפסקה. נזכרתי כאמור לאחר 4 ימים ונטלתי סדיר מאז. אתמול קיימתי יחסי מין עם חבר שלי והוא גמר בפנים. האם הסיכוי להריון גבוה? יש לציין שאני נוטלת גלולות שנתיים רצוף בלי הפסקות. האם יש דרך לבדוק את זה בשלב כל כך מוקדם? האם יש צורך לקחת פוסטינור (בעיני זה המוצא האחרון)? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי, תודה רבה!

שלום לך, בכל פעם ששוכחים גלולה יש סיכון לכניסה להריון בעיקר כשמקיימים יחסי מין לא מוגנים. עם זאת , לא הייתי מציעה לך לפעול בצורה נמהרת, כי יתכן והכל בסדר ולא נכנסת להריון. במקרה זה ,מציעה לך להתייעץ עם רופא הנשים שלך על מנת לדעת מה לעשות עכשיו ולתכנן איך תוכלי בהמשך לקחת את הגלולה או אמצעי מניעה אחר באופן בטוח. מאחלת לך הצלחה בהמשך

מנהל פורום מין ומיניות