התנזרות ממין ורצון לחזרה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

27/06/2013 | 02:40 | מאת: שירה

לא קיימתי יחסי מין מלאים כבר 10 שנים. התנזרתי ממיניות בזמן שאימי חלתה. באותה תקופה פגשתי גבר אימפוטנט בזמן שאימי חלתה ונפטרה לפני 6 שנים וגבר שרצה רק מין אוראלי. כך יצא שלא קיימתי כל כך הרבה זמן. שאלתי: האם העובדה הזו עלולה להפריע לי כאשר אמצא גבר שרוצה יחסי מין רגילים? האם לומר לו שהתנזרתי ממין תקופה כ"כ ארוכה? האם ישפיע על היחסים?

שלום לך, חשוב לי לברר איתך ושאת תבדקי עם עצמך קודם כל, מה היו הסיבות שבגללן התנזרת ממין? האם חשת חוסר צורך בכך? האם חוסר חשק? האם חשת אשמה על הנאה בזמן שאימך היתה חולה? או אולי היו דברים אחרים שהשפיעו עלייך כמו דכאון או משהו אחר? האם את חשה צורך עכשיו במין יותר ממה שחשת קודם? חשוב שתבדקי קודם כל עם עצמך מה נכון ומתאים לך ומה הפריע ומפריע במיניות עוד לפני שאת בודקת את הדברים עם בן זוג. מה נכון לך שיהיה מבחינת יחסי מין ומיניות בקשר ובאיזה רמה? האם מתאימים לך היום יחסי מין" רגילים " אם תכנסי לזוגיות? לאחר שתעשי את כל הבדיקה הזו עם עצמך ותגיעי לתובנות של מה נכון ומתאים לך ומה ציפיותייך בנושא זה מזוגיות, תדעי גם איזו זוגיות ואיזה בן זוג את מחפשת. איני יכולה לאמר לך מה יהיה בעתיד, כי איני יודעת איזה בן זוג יהיה לך ואיני יכולה לצפות איך הוא יגיב אם תשתפי אותו. מה שכן , חשוב שקודם כל תתחילי בבדיקה ובהתייחסות לעצמך ולמה שנכון ומתאים לך. או שתעשי זאת לבד או בסיוע של איש מקצוע, אם קשה לך לבד. אשמח לסייע בהמשך במידת הצורך [email protected] או 0544905773. ומאחלת לך הצלחה בהמשך, אפרת מנור- מטפלת מינית מוסמכת. www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות