חומר לבן מוזר

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

10/06/2013 | 17:41 | מאת: אנונימו...

היי, שכבתי עם חברה שלי היום בתנוחה שעשינו פעם ראשונה, בעמידה כשאני מאחורה והיא מכופפת (וגינלי לא אנאלי) ובשלב מסוים היה מלא חומר לבן כזה על הקונדום וזה קצת טיפטף לה מהאיבר מין, האיבר מין שלי היה ממש עמוק בתוכה ככה שאנחנו מפחדים מהריון... זה לבן עם מרקם שונה משל שפיך (כמו משחה נגיד) וגם ריח שונה, וגם צבע שונה זה ממש לבן יעני... וגם לא גמרתי (עזבו את זה שלא הרגשתי אורגזמה, כשהורדתי את הקונדום היה על הזין רק חומר סיכה... וגם אחרי זה ישר שמנו קונדום אחר והמשכנו לשכב והוא המשיך כרגיל וגמרתי תוך זמן קצר, דבר שלא לגיטימי אחרי גמירה אחת...) אבל אנחנו לא יודעים מה זה... בדיעבד יכול להיות שכבר היה לה קצת כזה פעם וחשבנו שזה חומר סיכה, יש למישהו מושג מה זה? היה לה ממש ממש טוב התנוחה הזאת אבל זה מפחיד אותנו שאולי זה שפיך בלי ששמתי לב או משהו...

שלום לך, ממליצה ללכתלהתייעץ עם רופא נשים שיבדוק ויראה במה מדובר. זה יכול להיות החל מהפרשות רגילות של נוזלי סיכה טבעיים של הנרתיק של האישה בעת גירוי או דברים אחרים. אך רק בבדיקה של רופא נשים תוכלו לדעת במה מדובר. אם אתם מודאגים מכניסה להריון, אולי " על הדרך" שווה הלתייעץ עם רופא נשים לגבי אמצעי מניעה בטוח יותר כמו גלולות. שווה שתהיו בראש שקט. מאחלת לכם יום טוב וללא דאגות, אפרת מנור www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות