יחסי מין לא מוגנים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

27/05/2013 | 10:09 | מאת: שמי בדוי עמכם הסליחה

היי, יש לי שאלה. מה הסבירות להכנס להריון במידה וקיימתי סקס לא מוגן (לא גלולות ולא קונדומים) יום אחרי המחזור? (הדימום עצמו פסק לקראת אחרי הצהריים של היום שקדם ליום בו קיימתי יחסי מין). אך כן לקחתי פוסטינור כשעתיים-שעתיים וחצי אחרי קיום יחסי המין. תודה רבה לכם

שלום לך, קשה לי להתייחס לסבירויות. עם זאת כל סקס לא מוגן טומן בחובו סכנה לכניסה להריון.. וללא אמצעי מניעה כמו קונדום או גלולה אין כל בטחון. לאור העובדה שגם השתמשת בפוסטינור ואת חוששת ממליצה לך ללכת ולהיבדק על ידי רופא נשים כדי לראות מה קורה. אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות