וגניזנוס

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

17/05/2013 | 10:24 | מאת: ד

היי אני ואשתי נשואים כ 5 שנים ומכירים סהכ 9 שנים אשתי לא מסוגלת לקיים יחסי מין ומפחדת אפילו להיכנס למיטה לא מוכנה בכלל שיווצר מגע בפתח הנרתיק אנחנו כבר מיוואשים ואחרי אין ספור טיפולים אצל סקסולוגית בבקשה האם ניתן לבצע איזשהו משהו שאולי ייתן תיקווה??!!

שלום לכם, נשמע שאתם ממש מיואשים , אך חשוב לי לאמר לכם כי יש תקווה!! איני יודעת איזה טיפולים עברתם אך ניתן בהחלט לטפל בבעיה. וגיניסמוס הוא כיווץ לא רצוני של שרירי פתח הנרתיק שהוא ביטוי גופני למשהו ריגשי ועמוק יותר. הטיפול בוגיניסמוס משולב- הן טיפול פסיכולוגי שבודק ומאתר את מקורות הפחד או המעצורים לקיום יחסי מין, הן טיפול זוגי מיני והן טיפול בפיזיוטרפיה רצפת אגן שמלמד כיצד להרפות את שרירי רצפת האגן , לזהות אותם ולשלוט בהם. אשמח לסייע במידת הצורך [email protected] או 0544905773. מאחלת לכם יום טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות