לא יודעת אפילו איך להגדיר את זה?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

22/04/2013 | 18:15 | מאת: אלמוג

זה הולך להישמע דבילי אבל נראה לי שהדגדגן שלי הלך לאיבוד? כשהייתי צעירה (בערך בגיל 12) עשיתי ניתוח קוסמטי באיבר המין, ייתכן שבמהלך הניתוח עשו לי סוג של מילת נשים? נשמע דבילי בחיים לא נתקלתי בדגדגן שלי , לא הצלחתי לגמור או להיות מעוררת ממגע באזור. אני לא יודעת אם הבעיה נפשית או שפשוט אולי הורידו לי אותו בניתוח. האם אפשר ללכת לרופא נשים לבדוק אם הוא הלך לאיבוד ?. אני יודעת שזה נשמע דבילי אבל אני מרגישה סוג של אימפוטנציה ותסכול.

שלום לך, שומעת את דברייך והדבר הראשון שאני מרגישה הוא שמשהו בך לא מתחבר , לא מכיר או לא מבין את המיניות הנשית שלך, המבנה של איבר המין שלך או אולי עוד דברים שאפילו את אינך מודעת אליהם. יכול להיות שמעבר להיכרות שחסרה לך עם עצמך גם חסר לך ידע ואולי סיוע בכיצד ניתן להכיר ולהתחבר לגופך ולמיניותך. ממליצה לך על מספר דברים: בראש ובראשונה לפנות לרופא או רופאת נשים שהם גם סקסולוגים ופשוט לשוחח איתם ולהיבדק במידת הצורך. נכון שתבקשי הפניה לפיזיוטרפיסטית רצפת אגן מרפא הנשים שלך שתסייע לך בהכרת אברי המין הנשיים שלך, זיהויים והבנה היכן נמצאים וכיצד פועלים. זה מהבחינה הפיזית.. מהבחינה הריגשית, מומלץ לך להגיע למספר שיחות במקביל אצל מטפל מיני מוסמך כדי להבין מה בדיוק קורה לך מבחינה נפשית. אני מאמינה שהכל קשור -הגוף והנפש וצריך לבדוק את העניין מכל הכיוונים . אשמח לסייע לך במידת הצורך בהמשך [email protected] או 0544905773. מאחלת לך יום טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות