מין בגיל 70

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

09/04/2013 | 18:21 | מאת: מייק

התאלמנתי לפני כחצי שנה,ומאז לא קיימתי יחסי מין,לאחרונה הכרתי בת זוג, אנחנו מתעלסים,ויש זיקפה, אך אני לא מצליח להגיע לחדירה,האם כדאי לקחת ויאגרה?או מה הטיפול המוצע. תודה

שלום לך, העובדה שהתאלמנת רק לפני חצי שנה בהחלט יכולה להשפיע. תהליך האבל על אשתך לשעבר אולי עדיין נמשך, היית רגיל לאישה אחרת ופתאום אתה צריך להתקרב ולהתרגל למישהי חדשה. אולי גופך אומר לך שמבחינה ריגשית אתה צריך ללכת מעט יותר לאט ובקצב קצת אחר ויתכן שאתה צריך להקשיב לו. אולי אתה ממהר "לחזור לעניינים" וגופך מבטא את מה שאתה באמת מרגיש. כמו כן, איני יודעת מה מצבך הבריאותי ואולי יש מחלות רקע שונות או שינויים הורמונליים כמו ירידה בטוסטסטרון ששווה לבדוק. אולי אתה לוקח תרופות מסויימות שמשפיעות על הזיקפה. כך שבראש ובראשונה ממליצה לפנות לרופא שהוא גם סקסולוג. הוא גם יבדוק לאור מצבך הבריאותי איזה כדור(ויאגרה, סיאליס או לויטרה) יכול להתאים לך. אני הייתי ממליצה לפנות גם אולי לסקסולוג ולברר גם מה אתה מרגיש , איך אתה מתגבר על אובדן אשתך והאם עובדה זו מפריעה לך במיניות וביצירת קשרים אינטימיים חדשים ואולי לסייע לך להקשיב גם לקול הפנימי שלך. אשמח לסייע במידת הצורך [email protected] או 0544905773. מאחלת לך יום טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות