דלקת בעקבות שימוש בסיפרלה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

01/03/2013 | 16:01 | מאת: סקרן

מישהי שאני נפגש איתה טוענת שהיא לא יכולה להכנס להריון כי בעקבות שימוש בספירלה הייתה לה דלקת והיא עברה ניתוח להסרת הרחם ולמרות זה היא לוקחת גלולות. האם הסיפור הזה הגיוני אני לא כל כך מבין בכל זה ומתקשה להאמין לה

שלום לך, איני יכולה לדעת אם הסיפור נכון או לא. מה שמעורר בי שאלה הוא הקושי שלך להאמין לה, והאם מוכר לך ביחסיך עם נשים? קושי לתת אימון באנשים הוא דבר מאד עמוק שפעמים רבות יושב על קשרים מוקדמים בחיינו. הוא יכול מאד להפריע ליצירת קשר אינטימי ואולי זו הנקודה שאתה צריך לבדוק או לטפל בה. שיהיה יום טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות