לקחת או לא?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

12/02/2013 | 20:22 | מאת: אנונימית

שלום רב, אני וחבר שלי באמצע שנות העשרים לחיינו (נמצאים שנתיים ביחד) ומשתמשים בקונדומים מבחירה. אתמול (לאחר שבדיוק הסתיימה לי הווסת, ביום ה-5 למחזור) שכבנו והסתבר לנו להקונדום החליק. כעיקרון המחזור שלי קבוע כל 27-28 יום, ואני מתלבטת אם לקחת פוסטינור. מדובר בהורמונים, שאני מנסה להימנע מלקחת (גלולות), לא לקחתי בחיי ואני מפחדת מההשפעה עליי. האם יש סיכוי גבוה להריון? האם כדאי לקחת פוסטינור בכל מקרה? אשמח לתשובתך המהירה והמקצועית, בברכה, אנונימית

שלום לך, מציעה לך להתייעץ עם רופא נשים. כעקרון פוסטינור ממש לא מומלץ כאמצעי מניעה אך לפני שאת עושה צעד התייעצי עם גורם מקצועי. כדי למנוע דאגה בעתיד, מציעה לך בהזדמנות זאת, כבר להתייעץ עם רופא הנשים שלך לגבי התאמת אמצעי מניעה נכונים. שיהיה יום טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות