זקפה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

07/02/2013 | 08:37 | מאת: דני

שלום, אני בן 30 ולפני כשבועיים נכנסתי למערכת יחסים לאחר הרבה זמן שלא הייתי במערכת יחסים. לפני כיומיים החלטנו לקיים יחסי מין הרגשתי מגורה ולצערי לא הייתה לי זקפה ועד עכשיו המצב אותו הדבר. ושאלתי היא מה יכולה להיות הבעיה? ויש לציין שזוהי פעם הראשונה שזה קורה לי.

שלום לך, נשמע שמה שאתה מתאר היא חרדת ביצוע. שכן לא היתה כל בעיה בתחושת המשיכה הגופנית או בגירוי, ולכן יתכן שמדובר בחרדת ביצוע. פעמים רבות, גברים שלא מקיימים יחסי מין זמן רב או לא נמצאים במערכת יחסים זמן רב, מרגישים איזו שהיא חרדה שנובעת מהצורך להצליח או להוכיח את עצמם עם בת הזוג החדשה. מה שהייתי מציעה לך כאן הוא לא להילחץ ולקחת את הזמן מבחינת ההתקדמות באינטימיות ובמגע. כמו גם לא להיות עם תחושתך לבד ולשתף את בת זוגך שלא היית במערכת יחסים כבר הרבה זמן ואתה צריך אולי קצת יותר זמן כדי להרגיש נח. וזה לחלוטין לגיטימי. בת זוג רגישה תבין ותקבל זאת ואז לחץ גדול ירד ממך. אם תראה שבעיה זו ממשיכה, או אז מומלץ להתייעץ עם מטפל מיני מוסמך. מקווה שלא תצטרך , אך במידת הצורך מוזמן להתייעץ במייל : [email protected] או 0544905773. שיהיה שבוע טוב, אפרת.

מנהל פורום מין ומיניות