כאב

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

04/02/2013 | 21:32 | מאת: לנה

שלום אפרת אני בת 35, נוטלת גלולות יסמין כ13 שנים לאחר שהתגלה שיש לי שחלה פוליציסטית. בשנים אחרונות , אני חשה בכאבים עזים בזמן יחסי מין. זה התחיל לפני כשנתיים, סבלתי ממספר דלקות בדרכי השתן, המון אנטיביוטיקה ובקושי זה נגמר. אציין כי אינני במערכת יחסים סדירה. לפני מספר ימים קיימתי יחסי מין , סבלתי מאוד. הרגשתי כאב נורא, המקום התנפח לאחר מכן, עכשיו אני מרגישה "התחלה" של דלקת עם כל הסימנים. כאבים, הפרשות מוזרות. מכיוון שלא מדובר בבן זוג חדש אני שוללת אפשרויות של לחץ או גורמים פסיכולוגיים (פעם הכול היה בסדר). כבר התלוננתי לרופאת הנשים שלי, עברתי בדיקה והיא לא אבחנה שום בעיה. אני תוהה מה יכולה להיות הבעיה? תודה לנה

שלום לך, מציעה לך לפנות לרופאת נשים שהיא גם סקסולוגית על מנת לבדוק ולבודד את התופעות שאת חשה. שווה לבדוק אם מדובר גם במשהו פיזיולוגי או נפשי, לאו דווקא לחץ, אלא עמדות מסויימות כלפי יחסי מין, גברים וכדומה שמשפיעות עלייך. כמו שנראה יש כאן משהו שמערב גם בעיה פזיולוגית כלשהיא . בהתייעצות עם רופאת נשים שהיא גם סקסולוגית, תוכלי לקבל המלצה , במקביל לטיפול הפיזי במידת הצורך, אם נכון לך לפנות בנוסף גם לטיפול מיני לשם בדיקה וטיפול בקשייך והכאב שאת חשה ביחסי מין. רופאת נשים שהיא גם סקסולוגית תוכלי למצוא בטתר של איט"ם- איגוד המטפלים המיניים בארץ או לפנות אליי למייל ואנסה לסייע לך. [email protected] מאחלת לך יום טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות