חשש להריון

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

02/02/2013 | 19:25 | מאת: מאי

שלום. קיום יחסי מין ללא שפיכה בנרתיק אבל עם חשש שנשארו בתוכו נוזלים. היחסים הם כ 5 ימים לפני המחזור (לא סדיר. כ35 יום בין מחזור למחזור בממוצע). מה הסבירות להכנס להריון?

שלום לך, קשה לי לענות תשובה שתרגיע כי יחסי מין לא מוגנים ללא אמצעי מניעה עלולים לגרום להריון. ומשגל נסוג- הכולל יחסי מין וגמירה בחוץ, כמו שקרה לכם ,(בלי קשר למחשבה שאולי זה לא בזמן הביוץ כי הביוץ יכול גם להיות לעיתים לא סדיר) הוא לחלוטין לא בטוח. מה שהייתי מציעה ללמוד מנסיון זה ומהמתח הנילווה אליו, ללכת בכל מקרה לרופא נשים להתיעצות ולנצל הזדמנות זו גם לשוחח איתו על שימוש באמצעי מניעה. שיהיה שבוע טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות