דימום

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

01/02/2013 | 21:24 | מאת: אנונימי

שלום אני בת 17, אני וחבר שלי שכבנו לפני עשרה ימים זה גם היה היום האחרון של המחזור שלי הקונדום נקרע ולקחתי פוסטינור אבל היום התחיל לי דימום והפרשות חומות ואני לא יודעת מה זה

שלום לך, איני יכולה לדעת. אך בואי אתן לך המלצה חמה- לכי לרופא נשים, עם כל המבוכה שאולי כרוכה בכך, שוחחי איתו על העניין והוא יתן לך תשובה ברורה לאחר בדיקה במה מדובר. התאימי לעצמך , בתאום עם רופא הנשים, אמצעי מניעה קבוע כמו גלולה שיתן לך שקט. פוסטינור הוא אינו אמצעי מניעה ולא מומלץ להשתמש בו לעיתים תכופות ובטח לא במקום גלולות. במידה ויש לך שאלות נוספות את תמיד יכולה לפנות ל"דלת פתוחה" באזור מגורייך , שנותנים יעוץ אנונימי טלפוני לנוער על מיניות ואמצעי מניעה. שיהיה לך יום טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות