הגדלת איברהמין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

27/01/2013 | 14:41 | מאת: אורי

היי בן 25 לא מרוצה מגודל איבר המין (15 סמ במצב זקפה ) הוא מתפקד מצויין אך לא מרוצה מהגודל , נתקלתי בכמה תגובות שהורידו לי את הבטחון לאפס . העניין הוא שאני לא מחפש עזרה פסיכולוגית שתגרום לי להרגיש טוב עם עצמי , הרי אם זה היה הפתרון אז לא היו מבוצעים בכל יום הגדלות שדיים . מחפש פתרון פיזי שיגדיל אותו גם להרגשה העצמית שלי ( ממש חשוב לי שהוא יהיה מרשים ולא קצת יותר מהממוצע ) וגם לבת זוגתי . מה האפשרויות הבדוקות להגדלה ? והאם ישנם מחקרים חדשים שבוחנים זאת כעת ? תקציבית זו לא בעיה לכן גם פתרונות יקרים יתקבלו בשמחה ! בתודה מראש.

שלום לך, אני שומעת מדברייך שאינך מרוצה מגודלו של איבר המין שלך, ואכן כמו שאתה מניח, זה יכול להיות קשור לתחושות של דימוי עצמי נמוך או חוסר בטחון בגופך. כמו כן עברת מספר חוויות שפגעו בך ובדימוי העצמי שלך והשאירו אותך בתחושה לא טובה לגבי עצמך והורידו את הבטחון לגבי מיניותך. חשוב שתדע מספר עובדות: 15 ס"מ נחשב גודל סטנדרטי ולנשים מה שקובע את ההנאה במיניות, במגע ובאינטימיות הוא לא רק גודל איבר המין. מיניות מהנה כוללת הרבה דברים כמו קרבה, מגעים שונים ועוד ולא רק מתמקדת בחדירה - גם בחדירה יש נשים שאיבר מין ממוצע יכול מאד להנות אותן ויש נשים שאיבר מין גדול יכול גם להכאיב להן.. אך כל זה לא משנה את תחושתך לגבי עצמך. אתה צודק שטיפול ובדיקה של התחושות שלך לגבי עצמך וטיפול בהם יכול אולי היה לשפר את הרגשתך, אך לא אציע לך טיפול פסיכולוגי או מיני כי אינך מעוניין בכך או בשל לכך ולכן אין טעם בשלב זה. עם זאת, הגדלת פין היא תהליך שממה שאני שמעתי יכול לגרום רק לנזקים וצרות אחרות... ממה ששמעתי יש אנשים שנגרם להם סבל גדול ונזק בלתי הפיך עקב כך ורופאים בתחום שאני מכירה לחלוטין לא ממליצים על כך. מדובר בחומרים מסויימים שמזריקים לפין שיכולים גם לגרום לכאב וגם לעיוות צורת הפין.. אני הייתי נזהרת. מציעה לך לחשוב על הדברים ולא לרוץ לפתרונות קלים שעלולים לגרום לנזק בלתי הפיך. שיהיה שבוע טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות