גודל פין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

30/12/2012 | 18:39 | מאת: דנה

אני אמנם לא ילדה, כבר בת 33, אבל יש לי ניסיון מיני מלא רק עם האקס לפני 4 שנים. כששכבנו לא ממש הרגשתי אותו בתוכי, ולדעתי זה בגלל שהיה לו קטן יחסית. היום אני יוצאת עם בחור חדש, מקסים רגיש ואוהב למטרת נישואים. יש ביננו תקשורת טובה, כבוד ורגש קרבה, אך עם זאת הוא סיפר לי שהוא עדיין בתול וכשקצת התחרמנו והתפשטנו ראיתי שיש לו גם קטן. עכשיו אני מבואסת וחוששת שכשהקשר שלנו יגיע לחדירה לסקס מלא, אני לא ארגיש אותו (כמו שקרה לי עם האקס) ולא אהנה מכל הקטע. האם אני טועה? אומרים שהגודל לא קובע אבל זה באמת נכון? אני מרגישה תיסכול עמוק מעצם המחשבה על חוסר סיפוק מיני בקשר ובמיוחד שאני בהחלט רואה בו תכונות משלימות שחיפשתי בבן הזוג שלי לחיים.

31/12/2012 | 06:11 | מאת: רוני

הגודל ממש לא קובע. רוב הנשים לא מגיעות לסיפוק מחדירה בלבד אלא זקוקות לגירוי ישיר של הדגדגן. האריכו את המשחק המקדים ורק כשאת ממש מגורה בצעו חדירה שנו תנוחות למצב בו את כן מרגישה את האיבר בתוכך

02/01/2013 | 23:05 | מאת: דנה

שלום לך, דבר ראשון, חשוב לי לאמר לך שאת מודאגת ממשהו שאת לא יודעת כלל אם יקרה. אם תהני או לא תהני ניתן רק לחכות ולראות. דבר שני, חשוב לי לציין בפנייך, כי מיניות היא דבר הרבה יותר רחב מחדירה ומגודל איבר המין. מיניות מורכבת ממגעים באזורים ארוגניים בגוף(לאו דווקא אברי מין) מצורות מגע שונות כמו למשל מין אורלי וכדומה, ממגעים אינטימיים שמביעים רגש, ומעוד ועוד צורות שונות של מגע שהן לאו דווקא חדירה ואין להן קשר לגודל איבר המין. כ- 80 אחוז מהנשים מגיעות לאורגזמה מגירוי חיצוני של הדגדגן ולאו דווקא מחדירה. מה שהייתי מציעה לך הוא להרחיב את ההסתכלות ולנסות להנות כרגע מהראייה הרחבה וממה שיש. החדירה היא עוד תוספת להנאה במיניות וביחסי המין ולא נפרדת בפני עצמה ומכתיבה את כל עצם ההנאה מהיחסים עם בן זוגך. נסי לשנות את ההסתכלות, אולי כך תראי דברים אחרת ותחושי פחות תסכול. שיהיה יום טוב, אפרת

מנהל פורום מין ומיניות